Solvitas virtuve

piektdiena, 2013. gada 30. augusts

Sezonas dārzeņu salāti

Svaigs jaunais kāposts
Burkāni
Paprika
Gurķis
Dilles
Olīveļļa
Sāls
Pipari

Visus dārzeņus smalki sakapā, pievieno sasmalcinātas dilles, sāli un piparus, noslēgumā samaisot ar olīveļļu. Pasniedz kā piedevu pie gaļas ēdieniem.


Autors: Unknown plkst. 01:47
Sūtīt pa e-pastuRakstīt emuāruKopīgot pakalpojumā XKopīgot sociālajā tīklā FacebookKopīgot vietnē Pinterest

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Jaunāka ziņa Vecāka ziņa Sākumlapa
Abonēt: Ziņas komentāri (Atom)

Emuāra arhīvs

  • ►  2014 (22)
    • ►  marts (10)
    • ►  februāris (12)
  • ▼  2013 (61)
    • ►  septembris (7)
    • ▼  augusts (14)
      • Heks ar pesto un tvaicētiem dārzeņiem
      • Baklažānu kārtojums ar vistu
      • Kabaču un mājas siera kārtojums
      • Šokolādīgie mafini ar šokolādes gabaliņiem
      • Ātrā ābolu tarte
      • Bagātīgā kefīra mīklas ābolkūka ar kanēli
      • Biskvīta rulete ar upenēm un siera krēmu
      • Medus kūka
      • Kvinoja ar dārzeņiem
      • Sezonas dārzeņu salāti
      • Pica ar vistu un dārzeņiem
      • Asā pica meksikāņu gaumē
      • Pica ar jūras veltēm
      • Pica ar eksotiskajiem augļiem
    • ►  jūlijs (16)
    • ►  jūnijs (24)

Par mani

Unknown
Apskatīt manu pilno profilu
Veidnes “SIA Lieliski” motīvs. Motīva attēlu autors: molotovcoketail. Nodrošina Blogger.