Solvitas virtuve

svētdiena, 2013. gada 14. jūlijs

Karstmaizīte ar pesto

Graudu tortermaize
Pesto
Siera majonēze

Uz tostermaizītes uzklāj pesto un pārlej ar siera majonēzi. Liek cepeškrāsnī uz 200 °C cepties, līdz tās kļūst brūnas. Pasniedz ar svaigiem tomātiem, baziliku un mocarellas sieru.

Autors: Unknown plkst. 12:58
Sūtīt pa e-pastuRakstīt emuāruKopīgot pakalpojumā XKopīgot sociālajā tīklā FacebookKopīgot vietnē Pinterest

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Jaunāka ziņa Vecāka ziņa Sākumlapa
Abonēt: Ziņas komentāri (Atom)

Emuāra arhīvs

  • ►  2014 (22)
    • ►  marts (10)
    • ►  februāris (12)
  • ▼  2013 (61)
    • ►  septembris (7)
    • ►  augusts (14)
    • ▼  jūlijs (16)
      • Kartupeļu biezenis ar pesto
      • Sviesta pupiņas
      • Lasis ar Fetas sieru, pesto un spinātiem
      • Karija pasta ar zaļajiem sparģeļiem
      • Spinātu salāti ar mocarellas sieru
      • Iebiezinātā piena saldējums ar riekstiem
      • Bērnības plombīra saldējums
      • Zemeņu saldējums
      • Zemeņu, rīsu krēma un auzu pārslu kārtojums
      • Zemeņu - piena kokteilis
      • Kartupeļu pusītes šampinjonu un zirnīšu mērcē
      • Zaļie salāti ar baziliku un zirnīšiem
      • Pasta ar vistu Ķīnas saldskābajā mērcē & Co
      • Zemeņu - banānu pīrāgs
      • Karstmaizīte ar pesto
      • Sierainās brokastmaizītes
    • ►  jūnijs (24)

Par mani

Unknown
Apskatīt manu pilno profilu
Veidnes “SIA Lieliski” motīvs. Motīva attēlu autors: molotovcoketail. Nodrošina Blogger.