Solvitas virtuve

svētdiena, 2013. gada 14. jūlijs

Sierainās brokastmaizītes

Graudu tortermaize
Valmieras Saimes siers
Siera majonēze

Uz tostermaizītes uzklāj šķēlītēs sagrieztu sieru un pārlej ar siera majonēzi. Liek cepeškrāsnī uz 200 °C cepties, līdz tās kļūst brūnas. Pasniedz ar svaigiem dārzeņiem vai omleti.


Autors: Unknown plkst. 12:56
Sūtīt pa e-pastuRakstīt emuāruKopīgot pakalpojumā XKopīgot sociālajā tīklā FacebookKopīgot vietnē Pinterest

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Jaunāka ziņa Vecāka ziņa Sākumlapa
Abonēt: Ziņas komentāri (Atom)

Emuāra arhīvs

  • ►  2014 (22)
    • ►  marts (10)
    • ►  februāris (12)
  • ▼  2013 (61)
    • ►  septembris (7)
    • ►  augusts (14)
    • ▼  jūlijs (16)
      • Kartupeļu biezenis ar pesto
      • Sviesta pupiņas
      • Lasis ar Fetas sieru, pesto un spinātiem
      • Karija pasta ar zaļajiem sparģeļiem
      • Spinātu salāti ar mocarellas sieru
      • Iebiezinātā piena saldējums ar riekstiem
      • Bērnības plombīra saldējums
      • Zemeņu saldējums
      • Zemeņu, rīsu krēma un auzu pārslu kārtojums
      • Zemeņu - piena kokteilis
      • Kartupeļu pusītes šampinjonu un zirnīšu mērcē
      • Zaļie salāti ar baziliku un zirnīšiem
      • Pasta ar vistu Ķīnas saldskābajā mērcē & Co
      • Zemeņu - banānu pīrāgs
      • Karstmaizīte ar pesto
      • Sierainās brokastmaizītes
    • ►  jūnijs (24)

Par mani

Unknown
Apskatīt manu pilno profilu
Veidnes “SIA Lieliski” motīvs. Motīva attēlu autors: molotovcoketail. Nodrošina Blogger.