Makaroni
3 ķiplokdaiviņas
1 sīpols
2 vistas filejas gabaliņi
200 g konservētas kukurūzas
1 sarkanā paprika
150 dzeltenie ķiršu tomātiņi
Melnās olīvas
100 ml saldā krējuma
200 g skābā krējuma
3 olas
Karijs
Pipari
Sāls
Zaļie sparģeļi
Saulespuķu eļļa
Makaronus liek vārīties. Tikmēr sīki sagrieztu vistas fileju sacep ar smalki sakapātu sīpolu un ķiploku, kam pēcāk pievieno konservētu kukurūzu, 1 gabaliņos sagrieztu papriku, melnās olīvas, saldo un skābo krējumu, kā arī garšvielas. Gatavos makaronus samaisa ar secepto masu. Dekorē ar melnajām olīvām.
Zaļajiem sparģeļiem notīra apakškārtu un liek vārīties sālsūdenī uz aptuveni 10 minūtēm. Makaronus pasniedz pārklātus ar melnajām olīvām, savukārt kā piedevu pasniedz zaļos sparģeļus, kas pārklāti ar majonēzi un dillītēm.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru