svētdiena, 2013. gada 14. jūlijs

Pasta ar vistu Ķīnas saldskābajā mērcē & Co

300 g makaronu
3 vistas filejas gabaliņi
1 sīpols
1 Ķīnas saldskābās mērces burciņa
200 g šampinjonu
300 g saldās kukurūzas
1 sarkanā paprika
100 g dzelteno ķiršu tomātiņu
100 g Holandes siera
Karijs
Sāls
Pipari
Kaltētu dārzeņu garšviela bez sāls

Makaronus uzvāra. Tikmēr sagrieztu vistas fileju apcep ar 1 sīki sasmalcinātu sīpolu. Pēc neliela brītiņa pievieno sagrieztus šampinjonus un papriku. Visu apcep nedaudz brūnu, pievieno kukurūzu, garšvielas un Ķīnas saldskābo mērci. Mazliet pasautē un noslēgumā pievieno uz pusēm pārgrieztus ķiršu tomātiņus. Izvārītos makaronus sajauc ar sacepumu, un pasniedz pārkaisītus ar rīvētu sieru.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru