svētdiena, 2013. gada 14. jūlijs

Kartupeļu pusītes šampinjonu un zirnīšu mērcē

500 g jauno kartupeļu
1 sīpols
200 g šampinjonu
300 g konservētu zaļo zirnīšu
100 ml saldā krējuma
Dilles
Holandes siers

Kartupelīšus pārgriež uz pusēm un novāra gatavus. Uz pannas tikmēr sacep 1 sīki sasmalcinātu sīpolu ar šķēlītēs sagrieztiem šampinjoniem. Kad kartupeļi gatavi, tos nokāš un pievieno uz pannas saceptajām sēnēm. Klāt pievieno zaļos zirnīšus, sīki sakapātas dilles, saldo krējumu un sarīvētu sieru. Visu masu kādu brītiņu pasautē. Pasniedz kā piedevu vai pamatēdienu pārkaisītu ar sarīvētu sieru.



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru