2 personām:
1 romiešu
salātgalviņa
1 avokado
½ svaiga gurķa
Ķiršu tomātiņi
1 sarkanais
sīpols
1 oranžā paprika
3 vārītas olas
Parmezāna siers
400 g saldētu
garneļu
Mērce “Cēzara
salātiem”
Sasmalcinātas
salātlapas samaisa ar sagrieztu avokado, gurķi, ķiršu tomātiņiem, sarkano
sīpolu, papriku, sarīvētu Parmezāna sieru un mērci. Salātus izkārto uz šķīvja
un pa virsu klāj sagrieztas vārītas olas (šajā gadījumā tās vārītas 6 minūtes,
lai dzeltenums būtu daļēji mīksts), sālsūdenī vārītas un atdzesētas garneles,
kā arī pārber ar rīvētu Parmezāna sieru.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru