svētdiena, 2014. gada 23. februāris

Cēzara salāti ar garnelēm


 
2 personām:

1 romiešu salātgalviņa
1 avokado
½ svaiga gurķa
Ķiršu tomātiņi
1 sarkanais sīpols
1 oranžā paprika
3 vārītas olas
Parmezāna siers
400 g saldētu garneļu
Mērce “Cēzara salātiem”


Sasmalcinātas salātlapas samaisa ar sagrieztu avokado, gurķi, ķiršu tomātiņiem, sarkano sīpolu, papriku, sarīvētu Parmezāna sieru un mērci. Salātus izkārto uz šķīvja un pa virsu klāj sagrieztas vārītas olas (šajā gadījumā tās vārītas 6 minūtes, lai dzeltenums būtu daļēji mīksts), sālsūdenī vārītas un atdzesētas garneles, kā arī pārber ar rīvētu Parmezāna sieru.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru