svētdiena, 2014. gada 23. februāris

Veģetārie Cēzara salāti ar Parmezāna sieru


 
2 personām:

1 romiešu salātgalviņa
1 avokado
½ svaiga gurķa
Ķiršu tomātiņi
1 sarkanais sīpols
1 oranžā paprika
3 vārītas olas
Parmezāna siers
Mērce “Cēzara salātiem”


Sasmalcinātas salātlapas samaisa ar sagrieztu avokado, gurķi, ķiršu tomātiņiem, sarkano sīpolu, papriku, sarīvētu Parmezāna sieru un mērci. Salātus izkārto uz šķīvja un pa virsu klāj sagrieztas vārītas olas (šajā gadījumā tās vārītas 6 minūtes, lai dzeltenums būtu daļēji mīksts) un pārber ar rīvētu Parmezāna sieru.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru