svētdiena, 2014. gada 23. februāris

Svaigie tunča salāti


2 personām:

Salātlapas vai gatavs salātlapu maisījums
1 sarkanais sīpols
Melnās olīvas
½ svaiga garā gurķa
4 vārītas olas
Tuncis savā sulā
Siera majonēze
Olīveļļa
Sāls
Pipari


Salātlapas samaisa ar ripiņās sagrieztu sarkano sīpolu, melnajām olīvām, strēmelītēs sagrieztu svaigo gurķi, olīveļļu, sāli, pipariem. Izklāj uz šķīvja un pa virsu katrai porcijai liek sagrieztas vārītās olas (šajā gadījumā tās vārītas 6 minūtes, lai dzeltenums būtu daļēji mīksts), tunča gabaliņus un mazliet siera majonēzes. Lai labi garšo! 

 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru