2 personām:
2 olas
Sāls
Pipari
Spināti
Salātu maisījums
1 sarkanais
sīpols
Melnās olīvas
Konservēta
kukurūza
½ svaiga gurķa
“Rimi” olīveļļa
ar baziliku
Olas baltumu
atdala no dzeltenuma. Baltumu un dzeltenumu atsevišķi saputo, pēc tam stingri
saputotajā olas baltumā iecilājot dzeltenumu un pievienojot mazliet sāls un
piparu. Cepešpannu ietauko, tajā ieklāj omletes masu un cep 200 grādu sakarsētā
cepeškrāsnī tik ilgi, līdz tā iegūst zeltainu toni. Omleti atdzesē.
Spinātus samaisa
ar salātu maisījumu, ripiņās sagrieztu sarkano sīpolu, strēmelītēs sagrieztu
gurķi, melnajām olīvām, kukurūzu, gabaliņos sagrieztu atdzesēto omleti, sāli,
pipariem un olīveļļu, kurai pievienots baziliks. Labu apetīti!
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru