svētdiena, 2014. gada 23. februāris

Veselīgie spinātu salāti ar omletes gabaliņiem


 
2 personām:

2 olas
Sāls
Pipari
Spināti
Salātu maisījums
1 sarkanais sīpols
Melnās olīvas
Konservēta kukurūza
½ svaiga gurķa
“Rimi” olīveļļa ar baziliku
Olas baltumu atdala no dzeltenuma. Baltumu un dzeltenumu atsevišķi saputo, pēc tam stingri saputotajā olas baltumā iecilājot dzeltenumu un pievienojot mazliet sāls un piparu. Cepešpannu ietauko, tajā ieklāj omletes masu un cep 200 grādu sakarsētā cepeškrāsnī tik ilgi, līdz tā iegūst zeltainu toni. Omleti atdzesē.
Spinātus samaisa ar salātu maisījumu, ripiņās sagrieztu sarkano sīpolu, strēmelītēs sagrieztu gurķi, melnajām olīvām, kukurūzu, gabaliņos sagrieztu atdzesēto omleti, sāli, pipariem un olīveļļu, kurai pievienots baziliks. Labu apetīti! 


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru