svētdiena, 2014. gada 23. februāris

Svaigi salāti ar ceptiem šampinjoniem


 
2 personām:

½ neliela Ķīnas kāposta
1 sarkana paprika
½ svaiga garā gurķa
Melnās olīvas
Sāls
Pipari
Garšvielu maisījums salātiem
200 g šampinjonu
2 sīpoli
Olīveļļa
Siera majonēze


Lielos gabalos sagrieztus šampinjonus ar ripiņās sagrieztiem sīpoliem, sāli un pipariem cep uz pannas olīveļļā, līdz tie kļūst zeltaini brūni.
Sagrieztu Ķīnas kāpostu samaisa ar gabaliņos sagrieztu papriku, svaigo gurķi, melnajām olīvām un nedaudz padzesētām ceptajām sēnēm. Klāj uz šķīvjiem un pasniedz, dekorējot ar siera majonēzi. Lai labi garšo!


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru