svētdiena, 2014. gada 2. marts

Puķkāpostu sacepums

2 puķkāposti
4 olas
100 g krējuma
50 g majonēzes
200 g siera
Dilles
Sāls
Pipari
Kaltētu dārzeņu garšviela

Puķkāpostus sagriež gabalos un vāra ūdenī, kam nedaudz pievienota sāls, līdz tie kļūst gandrīz mīksti.
Vārītos puķkāpostus sajauc ar sīki sasmalcinātām dillēm, tos izklāj cepamajā formā, pāri pārlej 4 sakultas olas (tām pievieno kaltētu dārzeņu garšvielu, sāli, piparus), noklāj ar krējumu, majonēzi un noslēgumā pārber ar sarīvētu sieru. Liek cepties 200°C sakarsētā cepeškrāsnī uz aptuveni 20 minūtēm, līdz siers vietām kļūst zeltaini brūnā krāsā. Labu apetīti! :)


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru