svētdiena, 2014. gada 2. marts

Salāti ar Briseles kāpostiem

Ķīnas kāposts
Ledus salāti
Šampinjoni
Svaigi Briseles kāposti
1 sīpols
Olīveļļa
Sāls
Pipari
Konservēta kukurūza
1 sarkanā paprika

Šampinjonus sagriež lielos gabalos, sīpolus - ripiņās. Šampinjonus un sīpolus ar garšvielām apcep uz pannas olīveļļā, līdz tie iegūst zeltainu toni. Mazliet atdzesē.
Briseles kāpostus vāra sālsūdenī aptuveni 10-15 minūtes, tiem jābūt pusgataviem, bet ne pilnībā mīkstiem. Tos arī mazliet atdzesē.
Palielos gabalos sagrieztu Ķīnas kāpostu, ledus salātus, papriku, konservētu kukurūzu, Briseles kāpostus un cepto šampinjonu masu samaisa. Pasniedz kā pamatēdienu. Labu apetīti! :)


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru