piektdiena, 2013. gada 30. augusts

Asā pica meksikāņu gaumē

1 picas pamatne
Tomātu mērce
150 g liellopu maltās gaļas
Sāls
Pipari
1/2 sīpola
"Taco" mērce
Zaļā čili paprika
Konservēti sīpoliņi
Mārrutki
Krējums
Majonēze
Siers

Malto gaļu apcep uz pannas kopā ar sīki sasmalcinātu sīpolu, sāli un pipariem.
Atsevišķi pagatavo mārrutku mērci - krējumu, majonēzi un mārrutkus sajauc viendabīgā masā.
Uz picas pamatnes uzklāj tomātu mērci, sacepto malto gaļu, zaļo čili papriku, konservētos sīpoliņus, sarīvētu sieru, mārrutku mērci un "Taco" mērci. Picu cep cepeškrāsnī 200°C temperatūrā aptuveni 20 minūtes.





Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru