piektdiena, 2013. gada 30. augusts

Kvinoja ar dārzeņiem

250 g kvinojas
1 sīpols
3 ķiploka daiviņas
200 g šampinjonu
1 sarkanā paprika
1 dzeltenā paprika
1 mazs baklažāns
1 mazs cukīni
200 g konservētas kukurūzas
400 g skābā krējuma
Sāls
Pipari
Kaltētu dārzeņu garšviela (bez sāls)
Dilles


Kvinoju vāra ūdenī 15 minūtes.
Atsevišķi sacep sīki sasmalcinātu sīpolu, ķiploku, šampinjonus, dzelteno un sarkano papriku, baklažānu, cukīni, konservētu kukurūzu, sakapātas dilles un garšvielas. Dārzeņus apbrūnina un noslēgumā pievieno skābo krējumu, nedaudz pasautējot dārzeņus tajā. Kvinoju sajauc ar dārzeņiem. Labu apetīti! :)


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru