piektdiena, 2013. gada 30. augusts

Ātrā ābolu tarte

2 lieli skābi āboli
2 olas
150 g cukura
100 g kviešu miltu
50 g sviesta
Kanēlis

Olas sakuļ ar 100 g cukura un izsijātiem miltiem. Gatavo mīklu lej formā, kas ieziesta ar taukvielām. Mīklai pa virsu klāj šķēlītēs sagrieztus ābolus, pārber ar kopā sajauktu kanēli un atlikušajiem 50 g cukura. Noslēgumā ābolu tartei pa virsu klāj plānās šķēlītēs sagrieztus sviesta gabaliņus. Ābolu tarti liek cepties cepeškrāsnī 200°C uz aptuveni 15-30 minūtēm. Pasniedz atdzesētu.
Svarīgi - lai iegūtu plānu mīklas pamatni, ieteicams izmantot minētās proporcijas un nepievienot vairāk miltu un olu.



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru