piektdiena, 2013. gada 30. augusts

Baklažānu kārtojums ar vistu

1 liels baklažāns
2 vistas filejas
Olīveļļa
200 g šampinjonu
2 sīpoli
3 ķiploku daiviņas
5 palieli kartupeļi
1 sarkanā paprika
300 g skābā krējuma
Siers
Sāls
Pipari
Garšviela kartupeļiem
3 olas

Kartupeļus sagriež kubiciņos un uz pannas apcep eļļā ar sāli, pipariem un kartupeļu garšvielām.
Uz citas pannas sacep strēmelītēs sagrieztu vistas fileju kopā ar smalki sakapātiem sīpoliem, ķiplokiem un šampinjoniem.
Cepamajā formā kārtās secīgi klāj - šķēlītēs sagrieztu baklažānu, saceptos kartupeļus, skābu krējumu, vistas un šampinjonu sacepumu, smalki sagrieztu papriku, sakultas olas un baklažānu. Liek cepties cepeškrāsnī 180° temperatūrā uz aptuveni 30-40 minūtēm, pēdējās 5 minūtēs sacepumam pārber rīvētu sieru, lai tas izkūst. Labu apetīti! :)


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru