piektdiena, 2013. gada 30. augusts

Kabaču un mājas siera kārtojums

1 paliels kabacis
200 g mājas siera
1 sīpols
2 ķiploka daiviņas
Dilles
Diers
Sāls
Pipari
Kaltētu dārzeņu garšvielas (bez sāls)
Olīveļļa

Kabaci sagriež ripiņās, kuras tiek apceptas uz pannas eļļā un pārbērtas ar sāli. Cepšanas laikā pagatavo mājas siera pildījuma masu - uz citas pannas apcep sīki sasmalcinātu sīpolu un ķiploku, tos bļodā samaisa ar mājas sieru, sakapātām dillēm, garšvielām un mazliet rīvēta siera.
Kārtās kārto kabaču tornīšus - kabaču ripiņa, mājas siera masa, kabaču ripiņa, mājas siera masa, rīvēts siers, kabaču ripiņa un pa virsu rīvēts siers. Kabaču tornīšus liek cepties cepeškrāsnī 200° temperatūrā uz aptuveni 15-20 minūtēm. Pasniedz ar skābu krējumu vai ķiploku mērci.




Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru