400 g liellopa maltās gaļas
4 kartupeļi
2 sīpoli
Dažas ķiploka daiviņas
200 g šampinjonu
Saulespuķu eļļa
2 mazi cukini
300 g siera
300 krējuma
Siera majonēze
Dilles
Sāls
Pipari
Bez sāls garšvielas maisījums
Liellopa malto gaļu kopā ar 1 sasmalcinātu sīpolu un dažām ķiploka daiviņām sacep uz pannas.
Atsevišķi sacep arī kartupeļus, kam pievieno bez sāls garšvielu maisījumu.
Tāpat atsevišķi sacep diezgan lielos gabalos sagrieztus šampinjonus kopā ar ripiņās sagrieztu 1 sīpolu.
Cukini sagriež ripiņās. Sieru sarīvē. 200 g siera samaisa ar krējumu, dillēm, sāli un pipariem, savukārt atlikušos 100 g siera tiek ieklāti sacepuma vidējā kārtā.
Visas sastāvdaļas kārto cepamajā traukā pa slāņiem - kartupeļi, cukini, siers, maltā gaļa, majonēze, šampinjoni. Visam pāri pārklāj sieru, kas samaisīts ar krējumu, dillēm, sāli un pipariem.
Cep cepeškrāsnī 180 grādos aptuveni 30-40 min.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru