4 vistas filejas
4 lieli kartupeļi
300 g šampinjonu
1 liels sīpols
4 tomāti
300 g rīvēta siera
Siera majonēze
Garšvielas
Sāls
Pipari
Dilles
Saulespuķu eļļa
Vistas filejas "izdauza" ar gaļas āmurīti. Kartupeļus notīra un sagriež ripiņās. Šampinjonus sagriež lielos gabalos un kopā ar ripiņās sagrieztu sīpolu sacepo brūnus. Tomātu sagriež ripiņās. Sieru sarīvē.
Visas sastāvdaļas kārtās klāj cepamajā veidnē - kartupeļi, siera majonēze, tomāti, dilles, siers, vistas fileja, šampinjoni. Pa virsu pēc aptuveni 20 minūšu cepšanas cepeškrāsnī 180 grādos pārber rīvētu sieru un cep, kamēr gatavs.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru