trešdiena, 2013. gada 26. jūnijs

Krāsnī cepti "iegrieztie" kartupeļi ar sieru

Palieli kartupeļi
Garšvielas
Siera majonēze
Siers

Kartupeļus nomizo. Katru kartupeli uzliek uz ēdamkarotes, iegriež sīkas strēmelītes (neiegriežot līdz pašai apakšai, lai tādējādi kartupelis turētos kopā), kartupeli ieziež ar vēlamajām garšvielām, pa starpām liek sieru. Kartupeļus pārklāj ar foliju un uz 30 min. liek cepties cepeškrāsnī aptuveni 180 grādos. Pēc pusstundas foliju noņem, katram kartupeli uzspiež siera majonēzi un turpina cept cepeškrāsni, apmēram, 20 min., līdz kartupeļi kļūst brūni un kraukšķīgi.






Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru