trešdiena, 2013. gada 26. jūnijs

Spageti ar saulē kaltētu tomātu pastu itāļu gaumē

300 g spageti
1 burciņa saulē kaltētu tomātu pastas mērces 
200 g liellopa maltās gaļas
1 sīpols
200 g konservētas kukurūzas
Parmezāna siers

Spageti makaronus uzvāra. Tikmēr gatavo mērci - liellopa malto gaļu un 1 sīki sasmalcinātu sīpolu sacep cep uz pannas, līdz tie kļūst brūni un kraukšķīgi. Pēc tam pannas saturam pievieno saulē kaltēto tomātu pastu "Pomodorino Secchi" (kas nopērkama lielveikalos "Rimi") un kukurūzu, visu mērces masu kādu brīdi pasautē, līdz tā gatava. Kad spageti gatavi, tos samaisa ar pagatavoto mērci un pasniedz pārkaisītus ar rīvētu Parmezāna sieru.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru